ROLL-UP BANNER

Door een bedrukte roll-up banner zet u snel en makkelijk een professionele presentatie van uw merk, bedrijf, product of dienst neer.
Hiermee zorgt u voor zichtbaarheid van uw reclameboodschap, logo en bedrijfsnaam tijdens vergaderingen, productpresentaties, beurzen, evenementen, festivals, open dagen, congressen en allerlei soorten bijeenkomsten. Bedrukte roll-up banners staan daarnaast ook uitstekend in etalages, winkels, vergaderzalen, bedrijfskantines en bij receptiebalies.
Dit oprolbare spandoek is bovendien gemakkelijk te vervoeren, dankzij de compacte verpakking. Een roll-up banner is altijd klaar voor gebruik, dus u kunt flexibel inspringen op een evenement, beurs, workshop en dergelijke.
Laat rolbanners bij SNAPTASTIC bedrukken met uw reclame en u heeft een perfecte eyecatcher!

Een roll up banner is een spandoek dat na gebruik op te rollen is in een cassette. Deze cassette is tevens de voet van de banner als hij uitgerold is. Dit standmateriaal is licht van gewicht en in opgerolde staat past het met gemak in uw auto.


 

LIGHTBOX

Als u niet alleen overdag maar ook 's avonds wilt opvallen is een lichtbak de ideale manier om uw bedrijf in de spotlight te zetten.

Geef uw logo of reclame een mooie weergave in een van onze lichtbakken.

STOEPBORDEN

Tegenwoordig is het een grote uitdaging om uw potentiële klanten uw winkel of restaurant binnen te krijgen. Steeds meer collega's liggen op de loer met mooie reclame-uitingen op straat. Met een stoepbord van Snaptastic trekt u de aandacht van de potentiële klant.
Stoepborden zijn namelijk een effectieve manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te tonen. Snaptastic heeft verschillende stoepborden tegen de scherpste prijzen.

Vraag nu naar offerte.